Bolnica Vita

Programi i usluge

Lečenje narkomanije

Problem narkomanije je veoma kompleksan. U suštini radi se o teškoj hroničnoj bolesti mozga koja zahteva stručnu medicinsku pomoć.

Odvikavanje od pušenja

Šteta koju pušenje nanosi ljudskom telu je višestruka. Ono utiče na čovekovo zdravlje u celini, a odgovorno je za nastanak velikog broja oboljenja.

Promene u ponašanju kod adolescenata

Krajnji cilj u radu sa adolescentima sa poremećajima u ponašanju je unapređenje samokontrole i kvaliteta života u svim domenima.

Zavisnost od kocke

Kockanje samo po sebi nije društveni poremećaj, nego to postaje onda kada prestane da bude igra i nametne se kao stalni obrazac ponašanja ljudi.

Lečenje alkoholizma

Alkoholizam je najrasprostranjenija bolest zavisnosti (10-15 % odrasle populacije) i u značajnoj meri utiče na povećanu smrtnost stanovništva.

Depresija, anksioznost i psihijatrijski poremećaji

Depresija je bolest raspoloženja koja zahvata i telo i misli. Strepnja i različiti strahovi znak su anksioznih poremećaja.

Zavisnost od interneta

U poslednjih deceniju-dve broj zavisnika od interneta je u porastu. Procenjuje se da svaki 8. korisnik interneta ima neke od znakova zavisnosti od interneta.

Zavisnost od lekova

Poslednjih godina zavisnost od lekova postaje sve učestaliji problem. Najčešće počinje kao vid upotrebe u svrhe lečenja, prerasta u zloupotrebu, a potom i u zavisnost.

Dodatne usluge

Cene

Detoksikacija (bolnička)

Cena 195 eura/dan

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

Detoksikacija (dnevnobolnička)

Cena 100 eura/dan

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

Detoksikacija (ambulantna)

Cena 60 eura/dan

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

U ostale usluge koje pružamo spada davanje Depo injekcije Esperala, Depo injekcije Nalorexa, ugrađivanje implanta Nalorexa, kao i dijagnostika zavisnosti, porodična i grupna terapija, savetovanje i konsultacije, individualni razgovori, lekarski/specijalistički pregledi i urinsko testiranje.

Ispovesti naših pacijenata

—Zoran K.

—Nikola R.

—Jelena N.

—Siniša J.

—Zorica V.

Kontakt

Pišite, pozovite, dođite

Adresa

Aleksandra Tišme 7
21000 Novi Sad

Radno vreme

Radni dani: 08-20 h
Vikend: 09-15 h

Pratite nas na društvenim mrežama

Bolnica Vita

Centar Vita

13 + 11 =