Bolnica Vita

Programi i usluge

Lečenje narkomanije

Problem narkomanije je veoma kompleksan. U suštini radi se o teškoj hroničnoj bolesti mozga koja zahteva stručnu medicinsku pomoć.

Odvikavanje od pušenja

Šteta koju pušenje nanosi ljudskom telu je višestruka. Ono utiče na čovekovo zdravlje u celini, a odgovorno je za nastanak velikog broja oboljenja.

Promene u ponašanju kod adolescenata

Krajnji cilj u radu sa adolescentima sa poremećajima u ponašanju je unapređenje samokontrole i kvaliteta života u svim domenima.

Zavisnost od kocke

Kockanje samo po sebi nije društveni poremećaj, nego to postaje onda kada prestane da bude igra i nametne se kao stalni obrazac ponašanja ljudi.

Lečenje alkoholizma

Alkoholizam je najrasprostranjenija bolest zavisnosti (10-15 % odrasle populacije) i u značajnoj meri utiče na povećanu smrtnost stanovništva.

Depresija, anksioznost i psihijatrijski poremećaji

Depresija je bolest raspoloženja koja zahvata i telo i misli. Strepnja i različiti strahovi znak su anksioznih poremećaja.

Zavisnost od interneta

U poslednjih deceniju-dve broj zavisnika od interneta je u porastu. Procenjuje se da svaki 8. korisnik interneta ima neke od znakova zavisnosti od interneta. Lečenje obuhvata individualnu i porodičnu psihoterapiju i zasniva se na primeni najsavremenijih tehnika i metoda sistemske porodične i kognitivno bihejvioralne terapije.

Dodatne usluge

Cene

Detoksikacija (bolnička)

Cena 140 eura/dan AKCIJA

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

Detoksikacija (dnevnobolnička)

Cena 80 eura/dan AKCIJA

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

Detoksikacija (ambulantna)

Cena 45 eura/dan

*plaćanje u dinarskoj protuvrednosti

U ostale usluge koje pružamo spada davanje Depo injekcije Esperala, Depo injekcije Nalorexa, ugrađivanje implanta Nalorexa, kao i dijagnostika zavisnosti, porodična i grupna terapija, savetovanje i konsultacije, individualni razgovori, lekarski/specijalistički pregledi i urinsko testiranje.

Ispovesti naših pacijenata

—Zoran K.

—Nikola R.

—Jelena N.

—Siniša J.

—Zorica V.

Kontakt

Pišite, pozovite, dođite

Adresa

Aleksandra Tišme 7
21000 Novi Sad

Radno vreme

Radni dani: 08-20 h
Vikend: 09-15 h

Pratite nas na društvenim mrežama

1 + 8 =